Klicka på bilderna i inlägget för större format

Den här helgen på lördagen var jag med på en klubbledarträff för Fotoklubbar i Västsverige  i Varberg.  -Varför då inte passa på att vara där hela helgen istället för att bara köra fram och tillbaka på lördagen? Sagt och gjort vi åkte åkte ner i fredags kväll och kom ner ganska sent så det var bara att leta upp en lämplig ställplats för natten. Lördagen var vädret gråmulet och disigt men jag satt ändå inne på möte samt var på en Fotoutställning. Helena tog cykeln ner till Varbergs Kurort för lite bad i deras saltvattensbassäng samt en skön massage.

Soluppgång vid Apelviken
Soluppgång vid Apelviken

På lördags kvällen körde vi till Apelvikens camping eftersom flera av ställplatserna var stängda för säsongen och någon annan fullbokad. På kvällen gick vi till Solvikens restaurang och åt mat innan vi kröp in i Husbilen och tittade på Så mycket bättre på TV. Vaknade sedan tidigt idag söndag morgon och såg först en vacker soluppgång och sedan en klarblå himmel. Med kameran i hand gick vi sedan i det fina höstvädret i säkert minst tre timmar och tog bilder samt njöt av den den höga fina luften samt solen som värmde skönt.

Promenad vid Apelviken

Fåglar i havet

Andra fåglar

Röda Höstfärger

Gula Höstfärger

Avslutningsvis lite stenar…

DSC_4609