Den här helgen har varit iväg med Husbilen till vår tidigare hemstad Trollhättan och hälsat på goda vänner. Vi körde i fredags kväll och ställde oss uppe på Hunneberg vid en sjö. Sedan frågade vi våra vänner om de ville komma upp till oss på lördagsmorgon och äta frukost tillsammans med oss. Det blev också två rejäla promenader under dagen och min stegräknare visade på drygt 17 000 steg innan vi senare på dagen körde ner till Trollhättan och åt en god middag hemma hos våra vänner. Givetvis blev det också fotboll på kvällen, Tyskland-Italien med det spännande avgörandet på straffsparkar för att till slut kunna skilja lagen åt.

Givetvis var kameran med och här kommer ett axplock bilder från promenaderna på Hunneberg

Vit Näckros

Gul Näckros

 

Pärlemorfjäril

Berggräsfjäril

Lite blandade bilder