I Hällefors i Värmland finns en populär mosse som heter Knuthöjdsmossen. En anledning till mossens populäraste är förekomsten av Smålom, dessutom lätt tillgängliga för fotografer. Egentligen är väl maj – juni de populäraste månaderna att besöka mossen men då får man trängas med många andra fotografer. Vi åkte dit som vårt första mål på vår Husbilssemster 2020 och det blev väldigt lyckat. Det var inte kanonväder utan det kom regnskurar lite då och då. Men å andra sidan kanande man fotografera ganska långt fram på dagen när det var mulet. Jag fick en tidig morgon och två kvällar vid mossen den här gången men återvänder gärna vid ett annat tillfälle. Av en stor skörd bilder har jag valt ut att här visa de 40 bilder jag själv tycker allra bäst om. Skriv gärna en kommentar vad du tycker om mina bilder och tänk på att det går att klicka på bilderna för att se dem i större format